6 dolog, amit érdemes tudni rólunk a járvány ideje alatt

A koronavírus-járvány nagyon komoly dolog. De az élet nem állhat meg. Kötelezettségeink vannak, amiket el kell végeznünk, és ügyfeleink számára is mindent megteszünk, hogy a munka a lehető legkevesebb kárt szenvedje el. Ha Ön most azon gondolkozik, hogy folyamatban lévő szolgáltatásainkat hogyan teljesítjük, vagy éppen azt tervezte, hogy hozzánk fordul igényeivel, az alábbiakat érdemes tudnia szolgáltatásainkról.

1 TOVÁBBRA IS DOLGOZUNK

Nálunk az élet gyakorlatilag nem állt meg: továbbra is dolgozunk, tervezünk, megrendelünk, építünk és átadunk. Ahhoz, hogy ezt a legnagyobb biztonságban végezhessük ügyfeleink és a magunk számára egyaránt, az alább részletezett formában végezzük a munkát.

2 TÁVKAPCSOLATBAN INTÉZÜNK MINDENT

Kapcsolatfelvételt, érdeklődést, árajánlatot, egyeztetést, heti riportot, munkafolyamat-követést és minden egyéb online formában kiszolgálható igényt távkapcsolaton keresztül oldunk meg. Munkatársaink továbbra is elérhetőek a különböző mobil és online eszközökön, applikációkon. A telefon, email továbbra is él, sőt még inkább, Skype szolgáltatásunk minden szükséges formában, akár videokonferencia keretében is rendelkezésre áll. A folyamatban lévő kivitelezések esetén az építésvezetőkkel munkaidőben telefonon és Skype videohívással is lehet kapcsolatot tartani, a videohívás keretében akár megtekinteni az aktuális állapotokat. Ez az asztalosmunkák esetében is így van, telefonon, emailen és skype videohívással tartjuk a kapcsolatot, a tervezési folyamatot pedig 3d modellezéssel segítjük.

3 SZERZŐDÉSKÖTÉS? NEM PROBLÉMA!

Mi továbbra is dolgozunk, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden ügyféligényre kielégítő választ adjunk. Ha Ön most jutott el oda, hogy velünk megkezdje a közös munkát, annak részünkről semmi akadálya. Megállapodásaink előzetes tárgyalásait emailben, telefonon vagy skype videokonferencia segítségével tudjuk lebonyolítani, a szerződések megkötését pedig futárral vagy emailben problémamentesen meg tudjuk oldani.

4 HOGY HALAD A MUNKA? MEGNÉZHETI KAMERÁN!

Az aktuális kivitelezési munkákhoz igény esetén kamerarendszert tudunk telepíteni. Ez azt jelenti hogy Ön otthona biztonságából és kényelméből napi huszonnégy órában követheti a munkafolyamatok előrehaladását. Ezzel Ön teljes biztonságban érezheti magát, hiszen percről percre figyelemmel kísérheti, hogy hogyan haladunk .

5 BEFEJEZŐ MUNKÁLATOK: MINDEN HOZZÁVALÓ ELÉRHETŐ!

Ajtó, ablak, csempe, padlólap, kád, mosdó, csaptelep, konyhafelszerelés és konyhabútor, beépített szekrények, festés, tapéta, és még sorolhatnánk? Nálunk semmi nem probléma! Saját és partnereink kínálata egyaránt elérhető online katalógus formában, ahol a választás és a megrendelés azonnal elvégezhető. Így ebben az esetben is teljeskörű szolgáltatást nyújtunk a kivitelezésnek ebben a szakaszában is.

6 ELKERÜLHETETLEN A HELYSZÍNI SZEMLE? MEGOLDJUK!

Ha mindenképpen szükséges a helyszíni szemle, akkor sem vagyunk elveszve. A helyszíni szemléhez saját szabályaink szerint biztonsági előkészületeket teszünk. Biztosítjuk a megfelelő védőfelszereléseket, garantáljuk a személyes, három méteres távolságtartást és csak a legszükségesebb részvevőkre korlátozzunk a helyszínen tartózkodó munkatársak létszámát.

Mindent megteszünk ügyfeleink elégedettségéért és biztonságáért egyaránt! Elkötelezettek vagyunk abban, hogy a nehéz helyzet ellenére minden igényt a legnagyobb odafigyeléssel és biztonsággal szolgáljunk ki! Bízunk abban, hogy ügyfeleink számára is megnyugtatóan és előremutatóan kezeljük a járvány jelentette problémákat. Kellemes tervezést mindenkinek!